Izbornik

Informacije

O ljubimcima

EarthPro-Turtle Gold

EarthPro-TurtleGold je 'zlatni standard' u skrbi za vodene kornjače. To je prirodna i uravnotežena mješavina peleta za sve vodene kornjače.

Više detalja

60,00 kn

Formulirani i izrađeni u Velikoj Britaniji prema najvišem mogućem standardu. Ova mješavina peleta bogata hranjivim tvarima sadrži ispravnu ravnotežu između riba, škampi, dvije vrste insekata, vodenih beskralješnjaka, esencijalnih biljnih tvari, puževa, glista, vitamina, prirodnih minerala punog spektra, eteričnih ulja i masti i probiotika.

EarthPro-TurtleGold treba koristiti zajedno s drugim biljnim i životinjskim jelima kako bi se pružila fantastična prehrana, raznovrsna prehrana i obogaćivanje. EarthPro-Turtle Gold sadrži cijeli riblji obrok i alge, poznate kao pomoć u pružanju vitamina A i E i trebaju se koristiti uz dobro postavljeni UVB izvor svjetla.

Uključuje se velika raznolikost sastojaka kako bi se osiguralo optimalno zdravlje kornjača. Po prvi put su puževi i gliste dodane u mješavinu kako bi se stvorila najraznovrsnija dijeta dostupna za kornjače.

Ovi peleti su dizajnirani kako bi bili atraktivni i ukusni i potonuli kako bi omogućili hranjenje na dnu, uključujući Mumošusne kornjače, da se hrane na prirodan način. Zapravo, način na koji potone i potom oslobađa aromu koja će potaknuti kornjaču da povuče pelet u usta, divlja tehnika hranjenja.

Pogodno za sve vodene kornjače.

Analiza:

sirovi protein 34%

sirovi masti i ulja 7%

sirova vlakna 5%

pepeo 9%