Izbornik

Informacije

O ljubimcima

Arcadia Earth Pro Amphibi Gold 80g  

Arcadia Earth Pro Amphibi Gold 80g

RAREPAG80

Savršena mješavina riba i beskralježnjaka s probiotikom u peletima koji se lako probavljaju.

Više detalja

60,00 kn

EarthPro-AmphibiGold je potpuno prirodna, potpuno preformulirana, divlja, sitno peletirana hrana za vodozemce, uključujući axolotle, žabe i salamandere.

Ova ishrana jednostavna za hranjenje izrađena je od bogatih prirodnih sastojaka; više od 60% beskralježnjaka i ribljih bjelančevina iz slatkovodnih riba, glista, puževa, Bloodworma, morskih škampa, daphnije, biljaka i prirodnog probiotika. Hranjenje tih životinja u vodi ili na suhom nikada nije bilo tako lako. To je doista „zlatni“ standard u peletiranoj hrani za vodozemce.

EarthPro-AmphibiGold ne samo da pokušava replicirati one namirnice koje se obično nalaze u divljini, nego također sadrži esencijalni vitamin A i D3 iz prirodnog izvora ribe. Dakle, bez upotrebe sintetike, u mogućnosti smo osigurati te vitalne hranjive tvari na jedan od načina koa što ih ova skupina životinja dobije u divljini.
Začudit ćete se koliko će brzo vodozemci naučiti prepoznati hranu i požuriti se do hrane. Posebno će axolotli napasti pelete dok se dodaju u vodu. Kao takva ova hrana osigurava obogaćivanje potičući vaše životinje da koriste divlja ponašanja i njihove sofisticirane osjetilne sustave. Također smo vidjeli veliki uspjeh kada je EarthPro-Amphibi Gold ponuđen punoglavcima mliječne žabe.