Izbornik

Informacije

O ljubimcima

Anarex-Bio®  

Anarex-Bio®

Anarex-Bio® pomaže u prevenciji bolesti, vraća bakterijsku ravnotežu u ribnjak i pomaže vašoj ribi da ozdravi u slučaju bolesti.

Više detalja

115,00 kn

Što je Anarex-Bio® logical4 i za što se može koristiti?

Anarex-Bio® logical4 je učinkovit, 100% biološki, višenamjenski proizvod koji ne razvija otpornost.

Prvo i najvažnije, Anarex-Bio® logical4 služi za sprječavanje bakterijskih bolesti i pomaže u oporavku koia bez ostavljanja ožiljaka. Osim toga, Anarex-Bio® logical4 vraća bakterijsku ravnotežu u vaš ribnjak i filtrira i poboljšava kvalitetu vode u ribnjaku.

Anarex-Bio® se može koristiti kod bakterijskih bolest. Čisti i pomaže otapanje unutarnjih začepljenja u probavnom traktu. U mnogim slučajevima, Anarex-Bio® također sprječava liječenje vašeg koija antibioticima ili kemijskim sredstvima.

Anarex-Bio® uništava 95% bakterija koje uzrokuju bolesti, smanjujući rizik od bolesti. Također ubrzava uklanjanje otpada, što povećava učinkovitost vašeg filtera. Osim toga, Anarex-Bio® ne samo da jača obrambeni sustav vaših koia, već i zaglađuje njihovu kožu, zbog čega ribe imaju mnogo manje problema s parazitima.

Anarex-Bio® vraća ravnotežu u vaš ribnjak i filtrira vodu, što poboljšava kvalitetu vode u vašem ribnjaku. Također pomaže razgradnju amonijaka i nitrita iz vode u ribnjaku.

NAPOMENA: koristiti na temperaturama vode iznad 8°C.

DOZIRANJE: 1 L za 20000 L vode.