Izbornik

Informacije

O ljubimcima

Arcadia Pro T5 UVB Kit 14%

ProT5 - visoko prilagodljiv rasvjetni komplet s visokokvalitetnom unutarnjom elektronikom, visokoučinkovitim, ali izmjenjivim reflektorom, kabelom za napajanje, kompletom za ugradnju, FREE link kabelom.

Više detalja

575,00 kn

Ovaj komplet jednostavan za korištenje može se lako učvrstiti unutar vivarija, osloniti se na žičani pokrov terarija, objesiti iznad ograđenog prostora ili objesiti unutar terarija (gdje je to sigurno). Njegov elegantan dizajn i posebno zakrivljeni reflektor osigurat će vam da zauzimate manje prostora, ali i projektirate što je moguće više svjetla naprijed.

Komplet također dolazi s kabelom FREE link što znači da se više jedinica može napajati iz odgovarajućeg izvora napajanja.

Pro T5 je "Mali, ali moćan". To je zbog vrste reflektora koji je uključen. Lako ga je ukloniti i očistiti, reflektor ima 2 kuta refleksije. To znači da projektira visoku razinu UV-bogatog svjetla izravno ispod jedinice na oko 30cm kako bi stvorio zonu sunčanja, ali se svjetlost također širi i na daljinu kako bi pružila široki snop svjetla. To će vam omogućiti da stvorite odgovarajuću UV-B rasvjetu za bilo koju vrstu i na prikladno širokom području terarija.