Izbornik

Informacije

O ljubimcima

Arcadia RevitaliseD3  

Arcadia RevitaliseD3

A39A

EarthPro-RevitaliseD3 rezultat je dugogodišnjeg istraživanja i razvoja. Radeći s veterinarima i stručnjacima za njegu gmazova širom svijeta razvijen je potpuno novi ultra-fini prah koji se može koristiti za nadopunu razine unaprijed oblikovanih vitamina A, D3 i E, a istovremeno opskrbljuje najbolje od ravnoteže prirodnih minerala, aminokiselina, karotenoida punog spektra i pčelinjeg peluda.

Više detalja

105,00 kn

Jasno je da je većinu gmazova bolje nazvati "oportunističkim svejedima", što znači da se ponekad susreću sa cjelovitim životinjskim proteinima u divljoj prehrani. Oni mogu dobiti većinu D3 vitamina koji im je potreban nakon izlaganja prirodnoj sunčevoj svjetlosti i vitaminima A i E iz biljnih spojeva, ali još uvijek može doći do manjka, zbog prehrane u zatočeništvu, bazirane uglavnom na kukcima i bilju.

EarthPro-ReVitalise3 razvijen je kako bi bio siguran i jednostavan za korištenje. Rizici prekomjerne opskrbe vitaminima A i D3 mogu biti visoki sa super moćnim prašcima koji se mogu naći u hobiju. Ove razine potencije nisu potrebne kada se koristi moderna UV rasvjeta i kada se hrani punom i raznolikom prehranom. 

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili: